foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


pondělí, 13 listopad 2023 17:30

Halloweenská soutěž

Napsal(a)

Členové školního parlamentu vyhlásili druhý ročník halloweenské soutěže pro celou školu.

Žáci, kteří měli zájem zúčastnit se soutěže, připravovali nejoriginálnější halloweenský moučník či zákusek. Hodnotila se originalita, nápaditost, halloweenský motiv, vzhled a především chuť. Výherní cena byla pro mnohé žáky velmi lákavá. Vítěz obdržel dárkový poukaz do Cinema City Ústí nad Labem pro dvě osoby.

Naši „parlamenťáci“ to neměli vůbec jednoduché. Do soutěže bylo přihlášeno 53 sladkých, dokonce i slaných výrobků. Přesvědčte se sami v galerii fotografií.

Po dlouhém rozmýšlení, porovnávání a ochutnávání obdržel nejvíce hlasů dort, který přinesl Antonín Šišulák z 2.A. Z prvního stupně porazil 47 výrobků. Toníku, gratulujeme, výborná práce! Halloweenský dort byl originální, hrůzostrašný a chuťově naprosto famózní.

Z druhého stupně se do soutěže přihlásilo 5 výrobků. Nakonec až chuť rozhodla, kdo se stane vítězem. Stala se jím Anežka Belanová ze 6.A. Anežko, gratulujeme, krásná precizní práce a kulinářský zážitek.

Všem ostatním děkujeme za účast. Všichni jste se snažili, byl to skutečně pěkný pohled v naší cvičné kuchyňce plné nádherných halloweenských moučníků a zákusků. Žáci celé školy si na soutěžních výrobcích náramně pochutnali. Budeme se těšit na další společnou školní akci.

Ostatní fotografie halloweenských výrobků jsou k vidění v příloze. Článek je nutné otevřít a soubor stáhnout.  

Přečtěno: 134 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace