foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


pondělí, 02 říjen 2023 10:22

Plánice

Napsal(a)

V termínu od 18. 9. – 22. 9. 2023 se obě osmé třídy vydaly do obce Plánice, která byla místem pobytu naší školy v přírodě. Už první den jsme měli velmi náročný, protože jsme cestou navštívili TEP Faktor. Rozdělili jsme se do týmů a plnili úkoly ve stylu Pevnosti Boyard. Do penzionu Jez & Spi jsme dorazili až večer a byli jsme nadšeni ze skvělého ubytování a výborného jídla. 

V úterý jsme na místním hřišti plnili různé úkoly a hráli náš oblíbený fotbal. Odpoledne pak patřilo návštěvě krásného města Klatovy, kde jsme si prohlédli centrum města a navštívili katakomby, které jsou místem posledního odpočinku členů jezuitského řádu. Večer jsme si prošli stezku odvahy, kde jsme museli najít a splnit všechny úkoly. 

Ve středu jsme absolvovali pěší túru, která byla zakončena koupáním v rybníce Hnačov. Po večeři jsme se rozjeli na diskotéce, která proběhla ve velkém stylu a mohli jsme si poslechnout všechny nejnovější hity. 

Čtvrtek patřil sportovnímu zápolení a překonávání osobních rekordů. Také jsme navštívili rodný dům Františka Křižíka a rozšířili si své vědomosti.

V pátek jsme se cestou domů mohli těšit z prohlídky ZOO v Plzni. Celý týden krásně hřálo sluníčko, a tak jsme si užili všech výhod venkovního prostředí, včetně bazénu, který patřil k ubytování. 

Odkaz na fotogalerii:

https://photos.app.goo.gl/K8fMj12qooxutUeh7

Přečtěno: 97 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace