foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


čtvrtek, 20 červen 2024 19:17

Pro velký zájem se letos v Itálii uskutečnily dva sportovní kurzy v termínech 24. 5. - 2. 6. 2024 a 31. 5. - 9. 6. 2024. Naším pobytovým místem se letos stalo Rimini.

Napsal(a)

Naše škola se rozhodla i letos uspořádat sportovní kurz v Itálii. Vybráno bylo letovisko v Rimini, kde jsme si vyzkoušeli ubytování v hotelu. Po velkých přípravách vyrazila 24. května první skupina na dlouhou cestu. Tu nám ulehčovalo těšení se na vše nové.

Hned po příjezdu jsme vyrazili k moři, které jsme měli hned u hotelu. Nadšeně jsme skočili do vln a užívali si ten příjemný pocit, že tu můžeme strávit celý týden. Další dny už probíhaly podle harmonogramu.

Ráno jsme začali běžeckým tréninkem, poté jsme si dali vydatnou snídani v restauraci. Následoval hlavní program. Na pláži jsme absolvovali řadu turnajů (fotbal, vybíjená, přehazovaná, ringo, brenbal). I když se obloha někdy zatáhla, kurzem vládla dobrá nálada. Absolvovali jsme i oblíbené výlety do San Marina a Mirabilandie. Nově jsme navštívili zábavní park Italia in Miniatura, kde se nám moc líbilo. Hlavní částí parku je, jak název napovídá, obrovská plocha se zmenšeninami nejvýznamnějších italských památek i přírodních krás.

Užili jsme si spoustu legrace, ale také jsme prohloubili své znalosti z přírodopisu, když jsme analyzovali vzorek moře a rozebrali stavbu těla kraba.

Pobyt nám zpříjemňovalo i jídlo, každý večer jsme si dopřávali výbornou italskou zmrzlinu a pizzu.

Přivezli jsme si spoustu zážitků a těšíme se příští rok na další pobyt. 

Odkaz na fotogalerii:

https://photos.app.goo.gl/K1G2hYLGB3GYPWEt5

 

Přečtěno: 197 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

OBJEKT MONITOROVÁN

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace