foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


pátek, 15 květen 2020 06:41

E-book Rok před...

Napsal(a)

Milí „osmáci“, vážení rodiče,

každoročně zjara pořádá pro žáky a žákyně osmých tříd IPS (Informační poradenské středisko) na Úřadu práce v Děčíně interaktivní besedy na téma volby povolání. Z besed si žáci odnášejí několik podnětů a odkazů, které se jim hodí pro následující období, kdy si volí střední školu. Letos byly besedy naplánovány, ale vzhledem k současné situaci nemohly být zrealizovány.

Poradkyně v IPS proto zpracovaly e-book ROK PŘED „PŘIJÍMAČKAMA“, který je určen všem žákům a žákyním osmých tříd na Děčínsku. E-book je zpracován jako průvodce, který odkazuje na důležité kroky, které je třeba uskutečnit v rámci volby vhodné školy, oboru a samotného přijímacího řízení. (viz příloha článku)

Kariérové poradkyně v Informačním a poradenském středisku pro volbu a změnu povolání na Úřadu práce ČR, kontaktním pracovišti Děčín, jsou připraveny poskytnout individuální kariérové poradenství. Pokud nebude v průběhu dalšího období možný osobní kontakt, je možné využít telefonní a e-mailové kontakty: 950 111 191, 950 111 192, 950 111 193; Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Lucie Plechatá, výchovná poradkyně

Přečtěno: 709 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace