foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


pátek, 18 listopad 2016 11:18

Krásné třetí místo "malých" florbalistek

Napsal(a)

V úterý 15. 11. se s florbalkami proháněla děvčata ze 4. - 5. tříd. Přípravného turnaje se zúčastnilo celkem 6 skvělých týmů. Hlavním cílem bylo nabídnout florbalový turnaj i dívčím týmům z prvního stupně. Pro ně totiž žádný oficiální turnaj školy nedělají.

S turnajem byli organizátoři (Miško Petr a Štěpánek Tomáš) nadmíru spokojeni. Nejen že na něj dorazilo přes 60 dívek, ale během turnaje byla na holkách vidět neuvěřitelná chuť a bojovnost. A závěrečné prosby o další turnaje byly tou nejlepší odměnou pro organizátory.

Naše děvčata si turnaj užila a navíc si odnesla krásné medaile a pohár za 3. místo. Z 5 zápasů holky 3 vyhrály, 1 remízovaly a pouze jednou odešly poraženy. Pro naše děvčata byl tento turnaj přípravou na prosincový turnaj Think Blue, ze kterého lze již postoupit dál.

Během turnaje byla odměněna spousta hráček. Na turnaji se totiž volila nejlepší hráčka každého zápasu, ale tím nejcennějším individuálním oceněním se může pochlubit i jedna z našich žaček. Tereza Derevlanyjová byla zvolená jako nejlepší hráčka celého turnaje (nejlepší střelkyně turnaje s 12 brankami).

Všem našim děvčatům patří pochvala za to, že během celého turnaje byla nejflorbalovější, když jako jediné neodpalovaly míčky a snažily se přihrávat a vést ho na hokejce. Vzhledem k tomu, že holky mezi sebou neměly ani jednu hráčku z 5. třídy a nejlepší hráčkou byla třeťačka, jsou dobré vyhlídky na další rok.

Sestava: Procházková, Homolová, Čičáková, Vondráčková, Voglová, Bartošová, Derevlanyjová

ZŠ Tyršova : ZŠ Kamenická 3:0

ZŠ Tyršova : ZŠ Želenice 2:2

ZŠ Tyršova : ZŠ Březová 1:2

ZŠ Tyršova : ZŠ Máchovo náměstí 5:3

ZŠ Tyršova : ZŠ Na Stráni 4:1

Přečtěno: 861 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace