foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


pátek, 18 listopad 2016 11:11

Suverénní postup florbalistů

Napsal(a)

V pondělí  14. 11. proběhlo okrskové kolo žáků 6. - 7. tříd. Zde si naši hráči vytyčili cíl postoupit do prosincového finále. Ze sedmičlenné skupiny postupovaly první dva celky. Nejkratší cesta byla tedy porazit 6 soupeřů a to se našim hráčům podařilo. Přestože naši kluci na turnaji byli v celku dominantní, o čemž svědčí 6 výher a skóre 29:4, mají pořád co zlepšovat.

Zvolená sestava se totiž viděla a sehrávala na turnaji poprvé. Proto byl nemalý otazník, zda byli vybráni ti správní borci. Naše hra měla jak lepší tak i horší chvilky. Kluci museli nejdříve přijít na to, proč hrát tak a proč nehrát onak. Dá se říci, že kluci si během turnaje nahrávali do svých hlav určitý herní projev. Pokud si to v hlavě tak nastaví, mají schopnosti na to hrát velice slušný florbal a myslet na přední pozice. Je však otázkou, kolik času v zápase se budeme vždy tímto řídit. Od toho se bude vše odvíjet.

Další kolo bude o poznání těžší. Hráči však během pondělí ukázali, že psychicky mají také sílu, když zvládli nedobře se vyvíjející zápas s Kamenickou a Komenčákem.

Po postupu zavládla spokojenost, ale zároveň i odpovědnost a chtíč zvládnout i ten další prosincový krok, proto si do nadcházejících týdnů tým naordinoval několik ranních tréninků. Věříme, že dřina navíc se nám v prosinci vrátí a odmění nás.

Sestava:

Havriljak, Lacina, Bräuer, Sochor, Čermák, Kvíz, Dej, Bouša, Chovanec, Martinec

ZŠ Tyršova : ZŠ Benešov 6:0

ZŠ Tyršova : ZŠ Želenice 7:0

ZŠ Tyršova : ZŠ Březová 4:0

ZŠ Tyršova : ZŠ Kamenická 3:2

ZŠ Tyršova : ZŠ Komenského 4:2

ZŠ Tyršova : ZŠ Březiny 5:0

Přečtěno: 1028 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace