foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


středa, 19 prosinec 2018 19:26

Starší florbalisté mistři okresu, mladší druzí!

Napsal(a)

14. 11. se konalo okresní finále ve florbale. Do něho postoupily obě naše kategorie. Mladší skupina 6. - 7. třída a starší skupina 8. - 9. třída byly součástí čtyřčlenných skupin. Postup do kraje zajištovalo jen první místo ve skupině. Naše škola zanechala povedenou stopu.

Starší skupina postoupila na kraj, když porazila všechny své soupeře, nejtěžší zápas svedla se ZŠ Kamenickou. Tento zápas musela naše škola otáčet, zápas měl velké nasazení a byla v něm spousta soubojů. Starší florbalisté potvrdili roli favorita a získali titul okresních šampiónů. Nyní se budou důkladně připravovat na krajské kolo, které se odehraje začátkem nového roku.

Mladší skupina, skončila ve své skupině druhá za ZŠ Kamenickou, která byla v této kategorii vnímaná jako favorit. Vzájemný zápas se nesl ve stejném duchu jako ve starším měření sil. Mladší skupina zahrála úžasný florbal, kluci brzy prohrávali, pak otočili, ale nakonec se štěstí usmálo na soupeře.

Na kluky jsem byl moc pyšný, skóre sice pro nás nesvítilo, ale pro nás to bylo herní vítězství a posun, na který jsme byli i s lehce mokrýma očima pyšní.

6. - 7. třida

Lacina, Bok, Macák, Hruška, Králíček, Huk, Schwarz, Bartoš, Slánský, Duda, Tenkrát

8. - 9. třida

Havriljak, Ridl, Tran, Sochor, Pospíšil, Chovanec, Bräuer, Blažek, Bříza, Krtil

 

Ing. Tomáš Štěpánek

Přečtěno: 1232 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace