foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


sobota, 23 březen 2019 20:31

Bronz udělal velkou radost

Napsal(a)

14. 3. se odehrál první ročník florbalového turnaje pro první stupeň ZŠ pod hlavičkou AŠSK. Toho se zúčastnilo celkem 9 škol. Ta naše tam samozřejmě nemohla chybět ne jen proto, že se celý turnaj odehrál u nás, ale také proto, že máme ve škole mnoho dětí, které florbal baví. A právě tohoto turnaje se zúčastnilo několik dětí, které chodí dobrovolně ráno každý pátek od 7. hodin tuto bezva hru se učit a hlavně se jí bavit.

Všech 9 škol bylo rozděleno do tří skupin po třech. Na vítěze skupin pak čekala finálová skupina a ostatní týmy hrály o umístění. Našim hráčům se skupina povedla, s přehledem ji vyhráli (12:0, 7:2). Ve finálové skupině však byli o poznání těžší soupeři. V porovnání s nimi nám chyběla výraznější individualita a důraz. ZŠ Březové jsme podehli kvůli zaspanému druhému poločasu 4:7, se ZŠ Kamenická jsme prohráli 2:5, když jsme nedokázali zastavit jejich nejlepšího hráče a troufnu si říci, že i nejlepšího hráče turnaje. Bronz nás však za účast ve finálové skupině neminul a měli jsme z něho velkou radost.

Do dalších týdnů jsem dal slib všem klukům i těm, kteří nebyli na turnaji a na ranní trénink chodí, že připravíme ještě jeden turnaj pro hned dva týmy z naší školy, který se odehraje v květnu na zimním stadionu na speciálním povrchu, protože si to za svůj přístup zaslouží. 

Sestava:

Nečas, Pešek, Zelenka, Strnad, Kugler, Libich, Ledvinka, Huk, Němec, Jiruš, Čejka

Ing. Tomáš Štěpánek

 

Přečtěno: 1444 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace