foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


pátek, 02 březen 2018 11:44

Promarněná šance florbalistů

Napsal(a)

6. - 7. třída se do kvalifikace o republiku dostala podruhé za sebou. V ní se odehrává turnaj tří vítězů krajů – Karlovarského, Ústeckého a Prahy. Na republiku pak postupuje ten nejlepší. Naše škola si na turnaji vybrala hodně smůly. V prvním zápase jsme nastoupili proti nejlepší škole z Karlovarského kraje. Děčín inkasoval jako první, ale brzy srovnal. Kýženého druhého gólu se však nemohl dočkat i přes častější střelbu a několikanásobně více šancí. Ve svých šancích si totiž naši kluci nepočínali přesně, hodně střel bylo nad nebo přímo do gólmana. Tímto nakládáním se svými šanci jsme urazili florbalového boha, který se k nám otočil zády minutu před koncem. Karlovarská střela těsně za polovinou, která by normálně našeho brankáře neohrozila, se v polovině letu odrazila od čepele jednoho z našich hráčů a lobem přeletěla Lacu. V poslední minutě jsme se snažili srovnat, ale nepovedlo se.

Ve druhém utkání stále žila šance na postup, protože Praha Vary porazila. Cesta za postupem vedla vítězstvím nad Prahou o 3 a více branek. To se nám povedlo dohnat v polovině zápasu, ale dokonce zápasu jsme bohužel 2x inkasovali, vyhráli jen 3:2 (i první inkasovaný byl vlastní gól), což na postup nestačilo

Smutek se tak dal v šatně krájet. Ve výsledku je 2. místo ze všech škol 3 krajů parádní, ale všichni jsme věděli, že letos byla šance na postup až na republiku.

Sestava: Lacina, Ridl, Sochor, Bouša, Kvíz, Bräuer, Macák, Krtil, Nguyen, Hruška, Petříček, Schwarz

Ing. Tomáš Štěpánek

 

Přečtěno: 1498 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace