foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


neděle, 08 leden 2017 20:26

Všestranný pětiboj pod záštitou ČOV

Napsal(a)

S osmičlenným týmem složeným ze čtyř dívek – Markéta Jedličková (2003) , Kristýna Škodová (2004) , Anna Kuglerová (2005), Viktorie Budianů (2006)  a  čtyř chlapců – Viktor Weis (2003) , František Kvíz (2004), Matěj Hollman (2005) a Filip Bureš (2006) jsme se vydali  na Ústecký všestranný pětiboj pořádaný Českým olympijským výborem v Ústí nad Labem. Všichni jmenovaní získávali body pro svůj tým v pěti disciplínách: trojskok z místa, hod medicinbalem, leh/sed, skok přes švihadlo a driblování kolem kuželů ve vzdálenosti 10 metrů od sebe.

V pauzách mezi disciplínami jsme mohli vidět vystoupení Jana Webera, který trénuje Footbag & Freestyle Football a je sedminásobným mistrem světa v tomto sportu.  Dále pak děti mohly získat autogram a vyfotit se s plavkyní Petrou Chocovou, která 72x překonala český rekord na různých tratích a je dvojnásobnou mistryní Evropy.

Naše družstvo se neustále pohybovalo mezi třetím a čtvrtým místem, což byl v konkurenci deseti škol z celého Ústeckého kraje krásný výsledek.  Nakonec jsme zůstali těsně pod stupni vítězů, ale i přesto si naši žáci zaslouží poděkování za velkou snahu a výbornou reprezentaci školy.

Přečtěno: 1946 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace