foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


sobota, 19 červen 2021 09:34

Konečně můžeme sportovat!!! A hned máme dvě první florbalová místa!!!

Napsal(a)

DC OPEN patřil florbalistům od 1. do 9. třídy, dvojité zlato potěšilo!

V týdnu od 14. 6. do 16. 6. se naše škola zúčastnila hned tří akcí v rámci velkoformátové florbalové akce DC OPEN. A naše škola se na ní ukázala ve skvělém světle.

Hned v pondělí florbalovou radost rozdávali ti nejmladší. Pro 1. - 3. třídu byl připraven turnaj florbalových akademií. Na turnaj naše škola dodala nejvíce miniflorbalistů, a to hned 17. Akce byla taková malá náplast na letošní omezený kroužek, který jsme však na přelomu května a června rozběhli. Turnaj byl pojat jako míchačka čtyř florbalových akademií – ZŠ Tyrše, Máchovka, Boletice, Březiny. Děti byly proházeny mezi sebou tak, aby poznaly nové kamarády. Turnaj si i přes teplo hráči i rodiče užili. Nechyběla točená limča, florbalový maskot a doplňkový program.

O den později jsme vyslali na turnaj 3. - 5. tříd hned dvě družstva. Hráči se připravovali na akci na ranních trénincích od konce května. To bylo znát na turnaji. Tým složený ze zkušených páťáků turnaj ovládl a druhý tým složený hlavně ze čtvrťáků posbíral cenné zkušenosti do příštího roku a celkové 4. místo. Nejlepším střelcem turnaje se stal náš Víta Ledvinka z 5. A.

 

Poslední školní akcí byl turnaj pro 6. - 9. třídu. Sestava pro turnaj nebyla optimální. Chyběli velmi důležití osmáci, kteří byli na škole v přírodě a celkový počet pouze 8 kluků (z toho polovina kluků z 5. a 6. třídy) sliboval bolavé nohy. V konkurenci dalších pěti škol jsme však vyhráli svou skupinu, když jsme remízovali s Kamenickou a porazili Rumburk. Systém turnaje nám stejné soupeře poslal i do vyřazovací části. V něm jsme zopakovali výhru nad Rumburkem a ve finále jsme po nejtěsnějším vítězství pověsili na krk další zlatou medaili. Stejně jako den předtím tak i nyní si cenu pro nejlepšího střelce odnesl náš Matěj Macák, který byl velmi důležitou postavou vítězného týmu.

Tým 3. - 5. třída

Lukáš Vachel, Vít Ledvinka, Ondřej Bräuer, Jáchym Jiruš, Vojtěch Forro, Lukáš Malát, Jaromír Kanich, Jáchym Libich, Jáchym Vála, Radek Böhme, Vít Bartůšek, Pavel Dzuba, Zdeněk Kuchař, David Podzimek  

Tým 6. - 9. třída

Jan Hruška, Matěj Macák, Vít Ledvinka, Ondřej Bräuer, Kurus Jonáš, Matyáš Mataj, Vojtěch Huk, Tenkrát Martin, Lukáš Hanzl

Ing. Tomáš Štěpánek

Přečtěno: 461 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace